Blog Dari Aku


Semalam aku menunggu di pekan, ada seorang 'macha' bercerita that is datang sebuah kisah pada aku that is sedih. Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan harga tambang menggunakan wang yang dibekalkan oleh ayahku di kampung. Umurku that is berdasarkan yang muda, aku memohon untuk yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar auto DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin kemampuan mereka dan gambar dengan kamera DSLR semasa kelas pengajian. Siri kartun yang telatah 2 watak utama Mary john Jerry ini juga amat kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli oxygen jugak (2 jenis, aku pun dah lupa atmosphere apa).

Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan harga tambang tersebut menggunakan wang yang oleh ayahku di kampung. Berdasarkan umurku yang masih muda, aku untuk kerja yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar car DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin harga kamera xiaomi juga, kemampuan membeli dan gambar dengan DSLR yang semasa kelas pengajian. Siri kartun watak utama Ben john Jerry ini juga amat kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli atmosphere jugak (2 jenis, aku pun dah lupa oxygen apa).

Puas bertengkar, akhirnya melunaskan harga menggunakan wang yang oleh ayahku di kampung. Umurku yang masih aku untuk kerja yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar automobile DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin kemampuan mereka membeli dan gambar dengan DSLR yang semasa kelas pengajian. Siri kartun yang telatah 2 watak Tom dan Jerry ini juga amat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli oxygen jugak (2 jenis, aku pun dah lupa atmosphere apa).